Bestuur en geschiedenis

Bestuur 2014-2015

Het huidige bestuur van de studievereniging bestaat uit drie personen:

Dominique Stolk

Voorzitter

Denise Verstraeten

Secretaris

Renate Trebert 

Penningmeester

Het bestuur wordt ieder jaar gesteund door een aantal commissies, deze nemen hier en daar organisatorische taken over en kunnen in overleg met het bestuur ook zelf excursies/lezingen/feestjes organiseren. Het bestuur staat in zo'n geval natuurlijk altijd open voor ideeën. De vier aanwezige commissies zijn;

  • Redactiecommissie - voorzitter:  Chantal Garttener 
  • Promotiecommissie - voorzitter:  Mickey Boässon 
  • Activiteitencommissie - voorzitter:  Paul Verhoeff

Geschiedenis Medusa

Een stukje geschreven door een van de medeoprichters van Medusa.


"Mijn naam is Luitzen de Graaf en ben medeoprichter geweest van de studievereniging Medusa. De ideeën stammen van 2001, de eerste lichting kust en zee managers die van wal stak. Onder leiding van Jannes Heusinkveld, met Wouter Bol op de achtergrond, is er brainstorm sessie geweest en is de naam Medusa ontstaan, bekend als een Grieks mythisch figuur. Na een kleine inzinking hebben we in 2003 de vereniging opnieuw in leven geblazen met Casper Lazet, Amrit van der Lely en Sarah Verroen en zijn de statuten opnieuw gerealiseerd. Ook hier hadden we een paar achtergrond figuren als Harold Oorschot en Thomas Hassing. Excursies en borrels zorgden voor een goede kennisuitwisseling en gezellige sfeer! Osiris kon het niet direct waarderen en zag een lichte bedreiging, maar onze borrels in hun Grand café maakten veel goed. Later hebben natuurlijk wel naar een eigen locatie gezocht en kwamen we uit in 'de Stengel' die met leuke versieringen voor een gezellige tijd hebben gezorgd. Namen die ik ook niet vergeten willen te noemen zijn Daan, Renate en Kim. Zelf ben ik altijd een beetje van de achtergrond geweest en heb dan ook niet altijd al het feestgedruis meegemaakt, zegt de (verstandige) toenmalige student... ;) In 2006 ben ik afgestudeerd, maar heb zeker nog een paar leuke excursies en Medusa feestjes meegemaakt.

Al bij al heb de vereniging altijd ervaren als een mooie verbindings factor tussen de verschillende jaren en haar alumnussen!"